TEČAJ MASAŽE 5-ih KONTINENTOV



 

« Tečaj MASAŽA 5-ih KONTINENTOV »?

 

Masaža 5-ih kontinentov (M5C) je edinstvena masaža, ki vaše telo obnovi, poživi ter vas poveže z virom življenjske energije. M5C ima zahvaljujoč lastni energiji, ki izhaja iz razvoja in pristopa njegovih zaporedij, na sinergičen način združuje več svetovnih tehnik, masaže, aromaterapijo in subtilno energijo magnetizma. 

Masaža združuje tehnike različnih kultur in porekla (lomi lomi, kalifornijska, švedska, tuina, akupresura, ajurvedska).

Posebni pripravki iz eteričnih olj se uporabljajo za različne faze, prva za razstrupljanje organizma, druga za sprostitev, za oživitev, obnovo, ponovno povezavo in stimulacijo imunskega sistema. 

Terapevtska metoda magnetizma in reikija v kombinaciji z zelo močno, počasno in globoko masažo celotnega telesa omogoča, da življenjska energija kroži neposredno v človeškem telesu. 

To je postopek masaže, povezan z notranjo zdravilno energijo osebe in univerzalno energijo, s katero se vitalna sila (kundalini) nežno dvigne vzdolž telesa in hrbtenice, da se sprosti velika količina te moči v srcu. 

Ta postopek dinamične masaže prebudi naravne procese samozdravljenja z razbremenitvijo čustvenih spominov in toksinov.

Tako kot psihoterapija za telo omogoča obnovitveni in začetni razvoj, odpiranje telesnega spomina, postopno čiščenje starih travm in omogoča, da energija užitka in življenja prosto kroži. 

Moč M5C je kombinacija vseh teh tehnik v ritmu in energiji srca, ki 1000-krat poveča učinke. Ko ljubezen prenaša svoje sporočilo v svet in v neskončnost, delimo svojo strast do masaže 5 celin skozi naše roke in naše srce. 

»Masaža 5-ih Kontinentov« prinaša v vaše življenje impresivno telesno in duševno sprostitev. 

Za vas pa tudi nove možnosti in nove poslovne priložnosti. 

Z dvodnevnim tečajem pridobite certifikat in postanete praktik masaže 5-ih Kontinentov. 

Cena tečaja:   540 eur




   Novi diplomi za praktika masaže 5-ih kontinentov gredo v Koper in Sežano.


 
Za praktika masaže 5-ih kontinentov se je potrebno potruditi sploh, če jo prejemaš :). 


Komentarji